Soros György olyan szervezeteket támogat, amelyek célja Izrael bojkottálása.

A napokban olyan dokumentumok szivárogtak ki, amelyek azt bizonyítják, hogy Soros György olyan szervetek támogatásában vesz részt, amelyek fő célja, Izrael bojkottálása.

Pár példa a szervezetekből:

PILI Alapítvány, Mada al-Carmel, A Galilee-i Egyesület, Adalah, Al-Tufula Központ, the New Israel Alapítvány, Women Against Violence, Kayan-Feminista Szervezet, Ma’an, Injaz, Sidreh, Lakiya, Baladna, Arab Association for Human Rights, the Mossawa Center, National Committee of Heads of Arab Local Authorities in Israel, és a Molad.

Ezek a csoportok egytől egyig Izrael ellenesek, és nagyban támogatják a Zsidó Állam ellen irányuló szankciókat. Olyan szervezeteket is találhatunk köztük, melyek azt vallják, Izraelnek nincs joga a létezésre, és az izraeli embereknek sincs joguk Izrael területéhez.

Az imént felsorolt szervezetek hatalmas összegeket kaptak a Soros alapítványtól, mint például az Adalah – háborús bűnökkel vádolja Izraelt és emellett támogatja a világhatalmakat annak érdekében, hogy megszüntesse az Izrael Államával kötött diplomáciai kapcsolatokat – , amely mindösszesen 2,688,561 dollárt kapott 2001 óta.

A legújabb csoport amely pénzt kapott Sorostól a ” Black lives Matter„ nevezetű szervezet. Bár a szervezet nyíltan sosem volt Izrael ellenes, az elmúlt időben mégis bővítette kampányát, hogy támogathassa az Izrael ellen irányuló megmozdulásokat. Soros 650, 000 dollárral támogatta a szervezetet, műszaki segítségnyújtás céljából.

Soros György szervezete az „Open Society Foundations”1979-ben alapult, és mára becslések szerint 23 billió dollárt ér.

bnaibrith.ca/jewish_billionaire_george_soros_funds_groups_that_support_boycotts_of_israel

Hétköznapi és Sábeszi imaidők Reggelente 7:15 - 08:00 Vasárnap 8:00 - 08:45 Péntek este 19:00 Szombat reggel 09:30

Kapcsolati információk

Bethlen téri Zsinagóga • Heichal Jehuda

István utca 15.
1078 Budapest
Telefonszám
(061) 342 6170
Emailinfo@bethlenter.hu